Recap av veckan som gått

Kontrasternas vecka. 16 grader varmt och snöstorm har vi sett den har veckan. Nästa vecka på onsdag ska det bli 22 grader!

Skolan har varit lugnare denna vecka än förra. Skönt!


Var och åt semlor med SWEA efter skolan i tisdags, det var trevligt. Ska nog gå med där sen när utbildningen är slut. I onsdags var det alla hjärtans dag och M lagade supergod pasta från Eataly. Fick också ett jättefint pennskrin från Kate Spade!


Torsdag bjöd på fika med en Data Scientist, företagsbesök på Priceline samt tid med vår nya TA Penelope. Hon är superbra! I fredags var det midterms, man måste klara 20% för att inte faila hela programmet, men det ska nog inte vara någon fara, hoppas jag. Sen på eftermiddagen skaffade vi NYC ID-cards. Kommer i lådan om 2 veckor. Eller alltså jag skaffade, M kunde inte eftersom har har stora problem att det står hans mellannamn först på vissa dokument. I fredags kom också lådorna från Sverige. Hurra! Förvånande hur lite grejer man tog med sig egentligen. Även TV och soffbord har nu kommit. I går var vi på ContainerStore och Bed, Bath & Beyond. köpte bland annat förvaring. Igår kom också vår vattenkokare.

Vi har haft lite problem med köket här i nya lägenheten. Brandvarnaren går när man använder ugnen och allt möglar i kylen. Nu vet vi iaf varför allt möglar. Vår termometer kom med lådorna. Det är 18 grader i kylen när den är inställd på kallaste temperaturen. Men vi kommer nog till rätta med det snart hoppas jag.


Idag måste jag plugga, eftersom det inte blev så mycket av det igår. Blev matförgiftad av maten vi åt i fredagskväll, så mådde inte så bra igår. På måndag är det ledigt också, eller alltså ingen skola på Presidents day, men plugga måste man göra iaf. Idag kommer vår dammsugare.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +