Intet mycket nytt under solen

Jaha, livet har i New York rullar på. Skola som vanligt. Ovanligt kallt och tråkigt väder. Mer ljus dock pa kvällen tack vare att vi har bytt till sommartid :) Annars håller jag på och krånglar en del med bankerna där hemma. En jäkla massa extra papper som man ska fylla i och sen skicka in.

Var på FN-baren igen i fredags och sen gick vi och åt italiensk i West Village, vilket var mycket trevligt. Annars inte mkt nytt under solen.

M har rätt mycket vänner och kollegor som reser in från Sverige i jobb, så han får träffa ganska många som han brukade träffa hemma. Min vänner har liksom inte sånna jobb, så de är inte här i jobb så ofta. I alla fall inte vad jag känner till. Det är lite tråkigt. Men nu hoppas både jag och Catta att Tin kommer på besök i maj! Blir en del andra besök här i vår. 2 av Ms kompisar kommer på semester, sen kommer Filip och Natali, och efter det kommer min mamma. Vi ser fram emot lite besök, speciellt efter att min skola har tagit slut. Vi måste köpa extrasäng innan besöken kommer bara.

På lördag är det St. Patrics Day, det verkar av någon anledning uppmärksammas mycket här. Vi får se om man ser något av det på lördag.

De mest avancerade sysselsättningarna vi har för oss just nu är att äta mat och gå på bio. Vi såg Black Panter för några veckor sen och förra helgen var vi på en bio med servering i salongen och såg Red Sparrow. Båda filmerna var mycket sevärda tycker jag.

Hoppas att ni alla hemma i Sverige har det bra och att snön  börja försvinna snart hos er!Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång