Misha Nonoo


OK, jag kanner mig lite omotiverad for tillfallet (fredag eftermiddag). Sa nu tanker jag privatblogga fran skolan. Hittade en sida fran Misha Nonoo via nan reklam som kom upp.  Kladerna var jattefina men jattedyra. Men valdigt stilrena och en bra ide kring att inte ha sa mkt grejer.

Jag ar inte en less is more person, aven fast jag garna skulle vilja vara det. Sa om ni gillar less is more och ocksa decluttering. Sa kanske ni ska kolla in Marie Kondo. Ta henne for vad hon egentligen skirver. Hon har bra ideer. Men det blir lite flummigt nar hon borjar i stort sett prata med sina ting.

Annars ar det valdigt fint och varigt har idag. Folk sitter ute och det ar bade moln och sol och typ strax under 15 grader. Framforallt, det regnar INTE.

Hoppas att ni alla har en fin paskhelg!

Pic: screen shot from the Misha Nonoo webpage

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +