Officiellt i Seoul

Bättre sent än aldrig :)
Har precis skickat iväg mina uppgifter till "Swedish list", Svenska ambassaden här i Korea. Så nu är jag i goda händer om en terrorattack, krig eller en naturkatastrof skulle inträffa. Eller snarare, då vet de att de ska leta efter mig så att de kan se till att jag kommer hem levande till Sverige.

Måste erkänna att man blir lite mer nationalistisk och stol över sitt land när man är utomlands. Känner mig iaf väldigt svensk nu, coh en bidragande orsak är nog att jag saknar Sverige väldigt mkt.

Jag och några av mina svenska vänner satt och pratade om Lucia, advent, glögg och lussebullar här om dagen. (nån som känner för att skicka över torrjäst till mig? :) det är väl jäst & inte bakpulver man använder) I sånt fall är problem #1 löst, nu behöver vi bara en ugn och saffran...de andra ingredienserna är vi ganska övertygade om att de har i mataffären. Får se om det blir några lussekatter, annars får vi helt enkelt ta oss till ambassaden på Lucia.

Btw, tack Mary! Nu vet jag att det har snöat där hemma :)

Comments

mamma said…
Lilla gumman! Vi saknar dig jättemycket. Kom hem snart!
mamma said…
Jag skickar lite torrjäst.
pappa said…
Visst ska Du få torrjäst! Men ugn kan vi inte skicka. Har nog av att få fransmännen att leverera det vi behöver...
Pappa

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid