Den trevligaste dagen på länge

Jag åkte till Gyeonghuigung Place för att titta på ”Soul of Asia, Soul of Taekwondo”. Det är Taekwondouppvisningen som Yang-Suk presenterar varje vecka. För att komma dit var jag tvungen att ta bus 160, tyvärr kom jag inte ihåg namnet på stationen så jag gick av 5 stationer för tidigt. Men det var ok, jag fick en liten promenad i hettan. Btw, nu vet jag vad den heter…Seoul museum of History. Träffade min Tjeckiska vän Martin där, vi tittade på en jätte bra uppvisning och tog en massa foton. Efter uppvisningen gick jag, Yang-Suk och Martin och fyllde på vårt vätskeförråd med kall dryck.

Palatset

Yang-Suk presenterar

Äppelkross

Hoppande/flygande-sidspark

Yang-Suk och hennes PV

Sen var det dags för Gangnam. Jag och Yang-Suk hoppade på bussen och åkte och åkte tills vi var framme. Där shoppade vi och tittade på en massa barn som skulle ta svart bälte uppe på Taekwondohögkvarteret. Lite senare kom Yang-Suk’s PV Sung-Ok (olite osäker på den stavningen). Vi tog en taxi till Woo Lae Oak. Det är Koreas bästa Naengmyeon-Restaurang. Jätte jätte gott var det J Vi gick till en tunnelbanestation längre bort för att vandra bort lite mättnad. Tunnelbanan tog oss till Dongdaemun Stadium, där Sung-Ok skulle köpa ”simutrustning” (badbyxor, simglasögon och badmössa)…typ 100 år senare var vi klara. Då var jag helt utmattad och åkte mkt nöjd hem till I-house.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid