På gränsen till Storhetsvansinne

Ibland är det alldeles förträffligt i det här landet.
Idag gick jag nämligen upp till IT-avdelningen för att låna en skruvmejsel så att jag kunde ta mig en titta på fläkten i min laptop. Alla gubbar som jobbade där (50+) var extremt imponerade över hur "händig" jag var...åååh...jag kan skruva upp 4 skruvar under min dator och peta runt lite i fläkten. Wow!
Hade även turen på min sida idag. Så som ett under fick jag fläkten att fungera igen :) Då blev de ännu mera imponerade och frågade vilken major jag egentligen hade. Jag svarade och då sa de; "Economics...hm...but you are so good with technical things." Ojojoj...jag trodde nästan för ett ögonblick att de skulle anställa mig.
Uppenbarligen är de flesta koreanska tjejer nått så infernaliskt otekniska, har jag fått höra.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid