Tristess gör att man blir nördig

...när jag var liten ville jag bli dator-hacker (det var iaf en av sakerna jag ville bli), för det verkade ballt...när alla andra ville bli veterinärer. Se på mig nu, nu ska jag bli finansanalytiker. Vad hände på vägen?

Iaf...jag tänkte att jag skulle lära mig pytte lite C++ (bara för att det verkar så sjukt nördigt att veta nått om det). Men då rekomenderade de att man skulle lära sig C först. Det här var nog inte min grej...men men, jag körde fast i början av Part I under rubriken The "main" function. Jag kan väl inte hjälpa att jag inte vet vad VAC++ är för nått. (Utav den förklaringen jag har fått så är det nått slags program där man kan sammanställa sitt Hello World program...öh typ).

Ojoj nu klankar de ner på REXX, sen kommer Statements in C och Variables in C. Nu förstår jag ingenting, dax att ta en paus och gå ner och se vad folk har för sig.

Comments

Anonymous said…
data-hacker e ballt. underbart att du försöker =) /kalle

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid