Det här inlägget är helt meningslöst...

...men det är det som är tjusningen.

På sin blogg får man skriva vad man vill...så länge det inte är slagord lr hets mot folkgrupp eller annat som kan tänkas vara undantaget från yttrandefriheten.

Just nu är det tråkigt, för jag måste plugga. Lyckades avverka 2 timmars plugg på Hollys Coffee idag...biblioteket var fullt. Annars så fick jag en kaktus när jag var i affären igår...den är grön och har en topp som är rosa och orange...våldsamt intressant.

Har precis kommit fram till att StockholmStreetStyle är en av de sämsta bloggarna som jag läser. Men ibland är det söta bilder...lr ne inte ens det, den är bara icke tillfredsställande. Fast mest störande är den extremt klyschiga texten. Nu blev det lite gnälligt här, bästa att jag tar en jordgubbe så att jag blir snäll igen. Mmm så gott..den smakar sommar. Vilket nu helt plötsligt fick mig att tänka på sommaren. I sommar så är det Arvikafestivalen, och i år så tror jag att det kan tänkas bli as kalas. Jag tycker att nån kan åkta dit med mig :)

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid