3 september inlägg

Sorry för dålig uppdatering...det blev tillbaka till Linkan och allt drog igång med buller och bång.

Lägenheten står kvar, pluggar kurs som kräver typ 60h/vecka, håller på med SOF som oxå tar sin lilla tid, hinner aldrig sova, saknar sthlm ungefär en skopa med brödsmul.

SOF organisationen har hunnit arra ett utedisco...vilket blev mkt lyckat och gjorde mig djävuliskt trött på hamburgare. Det har även hunnits sitta en del på kontoret och sen så har det varit bygge åt Kalas...och självklart även Kalas. Hyggligt trevlig tillställning...men inte i närheten av vad SOF kommer att bli ;)

Sen har jag även hunnit vara på kräftskiva i sthlms skärgård, blir en till på fredag här nere i Linkan - kräftan är ju trots allt ett läckert djur!

Annars inte mkt nytt...ska till London med börsgruppen i månadsskiftet september/oktober + att jag ska till lite värme i vietnamn med familjen över jul och nyår...det ska bli sweet!

Just nu är jag genomblöt och funtar på om det är dax att gå och ta en varm dusch så att jag inte blir förkyld. Det regnar ju alltid massivt i Linköping när det regnar...det "film-regnar"!

Kyss å klapp
eder Jåni

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid