New York - Dag 1

Dag 1 började redan klockan 04:00 i Sverige. 04:30 kom taxin för att ta oss till Arlanda. Av någon anledning så äter man alltid svindyr frukost på flygplatser, så även i detta fallet.


Efter allt för många timmar och ett längre stopp i London (som innehöll rullbandssushi) landade vi äntligen på JFK 16:30 lokal tid.



Lite passkö och bilkö i rusningstrafik kunde inte sinka oss, vi grejade att hämta ut nyckeln innan 20:00 med 15 minuters marginal. Lägenheten var en glad överraskning. Så vi kan rekommendera att bo i en lägenhet som Toshi har. Vi bodde på Eldridge Street 109 (strax söder om Eldridge / Broome korsningen).

När vi inrättat oss bestämde vi att ingen tid skulle gå till spillo. Rask begav vi oss till The Meatball Shop. Det var fullt, så vi skrev upp oss på listan. Medan vi väntade tog vi en sväng till Epstein's Bar för en öl och sedan Cake Shop för en till öl. Sen var det dags att gå tillbaka för att äta.


Jag festade loss på naked balls - classic beef med pestosås och till den en market salad. Marcus åt sliders av olika sorter. Maten var alldeles strålande god och rödvinet förde oss sakta in i någon form av dvala.


Efter att Marcus hade ätit en ice cream sandwiche med chocolate chip cookie och espressoglass kände vi oss trötta, men nöjda. Vi begav oss hemåt, och så var den första dagen (kvällen) i New York slut.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +