New York - Dag 2

Är man i USA så måste man någon dag börja dagen med amerikansk frukost á la 1000-tals kalorier. Vi begav oss till Clinton Street Baking Co. Trots att vi kom 15 minuter efter att stället hade öppnat var det proppfullt. Vi fick snällt skriva upp oss på listan och flanera på Lower East i 2 timmar.

M väntar uthålligt på mat

Min frukost

M:s frukost nr 1 (bild av M)

M:s frukost nr 2 (bild av M)

Vi promenerade uppåt på Manhattan och kom till slut ända till Times Square. Tyvärr inte så många bilder tagna under dagen beroende på att det regnade ymnigt större delen av dagen.

Dock han vi med ett stopp på Starbucks och en massa affärer. Tror att vi bland annat besökte 4 st H&M (eftersom jag behövde nya tygskor, som uppenbarligen var omöjliga att hitta i svart).

bild av M

bild av M


Sen vända vi och gick söder över igen. Var till M:s stora glädje inne på både Victoria's Sectret och Forever 21. Sen blev vi lite hungriga och gick till Chipotle för att äta mexikanska wraps.

När vi stod inne på apoteket för att köpa schampo och andra måste-ha-saker så hörde Per av sig och vi var tvungna att rusa hem för att släppa in Per och Pernilla i lägenheten. Välkomna till staterna!

På kvällen träffade vi Ida, Elin, Patrik, Johan och Nushin för att äta mat. Vi åt bl a god ostron på Café Select och avslutade kvällen med att springa i regnet till Cake Shop.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +