Så vad den helgen slut

Nu har det hunnit vara helg igen. En någorlunda händelserik helg som har gjort att jag är mer trött än utvilad...vilket iofs känns helt ok iaf.

I fredags efter jobbet var vi och AW:ade på Nordic Light Hotel och åkte sedan hem till Daniel och Steffi på Lilla Essingen för att äta middag.

Lördagen spenderades genom att vi inte gjorde något särskilt, mer än att åka en sväng till Liljeholmstorget på dagen. På kvällen åt vi tapas med Stina på Caliente, för att sedan gå hem till Micke och Sanna där Sanna hade födelsedagsfest. Vi gick till Lokal (ett skitställe av rang), så jag åkte till Gamla Stan istället :)

Söndagen började några timmar för tidigt (jämfört med om jag hade fått välja). Det var nämligen dax för brunch på Berns Asiatiska med Sofia och Jenny. Omnomnomnom sushi och sashim i stora mängder blev det för min del. I brist på bilder från helgen kommer här en bild på min efterrättstallrik. Det är väl rättvist att tillägga att jag inte gillar efterrätter, bullar och tårtor särskilt mkt. Resterande söndag spenderades bl a på COS och med att äta utsökt pasta tillagad av Marcus.

ps. kakan vad för övrigt inte god :(

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +