Torsdag i Miami

Hello torsdag och hello beachen och kritvit hud under brännande sol. Vi tog helt sonika hyrbilen ner till South Beach för att syrran skulle jobba.


Den här bilden kan man ju tänka tillbaka till när det är 5 grader, grått och pissar ner hemma. En #tbt till en lite varmare torsdag. (nu är det förhoppningsvis finare väder när inlägget postas, eftersom detta är ett förinställ inlägg)


M passade på att ta en telefonkonferens på stranden. Måste väl säga att det hade funnits värre platser att sitta och vänta på.


Sen gick vi upp till Lincoln Road och traskade hela gatan upp och ner och tittade i affärer. Här försökte vi också desperat handla solkräm, och tillslut när vi hade bränt oss lyckades vi hitta.


Lunchen intogs på Havana 1957. Min sallad var jättestor och juicen var jätteliten. Proportionerna gör sig dåligt på bild. 


Sen passade vi också på att besöka Holocaust Memorial Miami Beach, som jag av någon anledning inte har sett innan. Vi var inne och snurrade i en botanisk trädgård under en längre tid och var nära på att ge upp för att vi inte hittade det. Men sen fick vi veta att instruktionerna blivit fel och att det låg utanför trädgården.


Väldigt gripande, både med statyer och ljud.


När vi kom hem stod Em och jobbade på ett konstprojekt, som alltid. Vår näst stora konstnär i familjen. You go girl!


Till middag åt vi supergod kyckling och sen kom överraskningen. Något konstigt var ute i trädgården. Och där satt en random dude, eller med andra ord min bror...vilket tog ett litet tag att inse att det var han. Väldigt rolig överraskning!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid