Fredag i Miami

Fredagen i Miami inleddes med en löptur för oss båda (vilket iofs varje morgon på resan gjorde). Men att får springa ute är lite extra lyxigt.


Sen bar det av till en annan strand med alla förutom Mario, som var tvungen att jobba. Vi skulle till Key Biscayne. M passade på att ha lite videokonferensmöte i bilen. Det gick tyvärr sådär.


Hej hej från stranden! Jag älskar att vara på stranden, förutom att allt blir så himla sandigt. Men typ en halv dag i stöten räcker, för det är ju rätt "avslappnande" eller med andra ord uttråkande. 


På kvällen gick vi till Coral Gables centrum. Mario insisterade på att det inte skulle börja regna och att vi därför skulle gå. Och självklart började det superregna. Så som det liksom aldrig gör hemma, himlen öppnade sig och det bara vräkte ner i stora droppar. Vi hann ändå titta på favoritbokhandeln Books & Books samt att syrran han visa Small tea, ett nytt schysst teställe för oss te-älskare. Vi mötte upp de andra (som varit och satt upp oss på vänlista på Swine) på The Local och tog oss en IPA. 


Swine var en väldigt schysst restaurang, med som namnet antyder bland annat gris på meny. Restaurangens inriktning är southern. Så himla mycket snaskig comforting food och fin inredning.Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid