BigQuery


Idag har PyLadies haft träff hos Spotify. Det lottades ut biljetter till PyCon och vi fick göra case med BigQuery. I BigQuery använda man sig av SQL, men med en annan "dialekt" än vad jag var van vid. Men det mesta funkade som vanligt. Dock kom jag fram till att det t.ex inte är något som vi kan använda på jobbet, eftersom vi är eftersatta och av juridiska skäl int kan använda något som innebär molntjänster. Nu är jag hemma och har förberett att kuvert till det stora utskicket. Känner mig extra nöjd med att det var olika typer av mat på frimärkena!

Ja, jag vet att jag måste fixa så att jag kan använda mina egna bilder. Det är bara en fråga om prioritering, och just nu finns det inte med på toppen av att göra listan.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång