Om nån jävel undrar vad som hände i februari

Kort summering av saker värda att nämna. Vissa saker får säker en egen fin post, när det här med bilderna har löst sig.

Jag stiftade bekantskap med Mother för första gången. Har nu både ätit frukost, lunch och middag där vid olika tidpunkter och i olika konstellationer och är fortfarande mycket osäker på om jag gillar stället. Maten är ok, det är dock lite dyrt för vad man får. Det enda som är prisvärt är egentligen frukosten. Men det som stör mig mest är att det är något som är lite off med stämningen, vet inte om det är personalen eller vad det beror på. Troligen inte sällskapet iaf.

Över alla hjärtans dag var vi i Köpenhamn (och ja, det besöker kommer att få ett eget inlägg i sinom tid). Det jag kan säga är att vi bodde i en inrökt men i övrigt rätt fin lägenhet och vi åt en massa god mat och drack en massa schysst vin och öl.

Efter att ha gått upp i vikt i Köpenhamn behövde jag rör lite på mig. Jag och Miah deltog i Arena Run. Grymt kul, men sjukt jobbigt. Men jag är väldigt stolt över att ha genomfört det. Efter det så blev det välförtjänt pasta på Panevino och sen lite drinks i Hornhuset.

I mitten av månaden provade vi en georgisk resturang, Tiflisi. Dvs jag, Sanna och Stina. Vi har en liten matklubb som äter ute en gång i månaden, där man turas om att välja ställe.

I slutet av månaden var vi ett stort gäng som provade Paradiso. Tyvärr ingen hit.


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid