Om nån jävel undrar vad som hände i april

Inledde månaden med att vara sjuk. Typ influensa sjuk. Det var inte så kul.

Alltså detta va också mycket mat fokus, som vanligt. Vi hade stor brunch för M, som också fyllde år i början av denna månad.
Vi gick till Esperanto, Barbro och LinjeTio och åt middag, M och jag. (Går säkert att klämma fram lite bilder från dessa besök också i framtiden.) Sen brunchade vi visst på Berns Asiatiska också när vår lägenhet visades. Sen testade jag mat utan M med lite annat folk. T.ex tacos på Público och moule på Wasahof.

Har även hunnit titta på körsbärsblommor, bli lite lessen när en av vår vänner fick leukemi, varit på kundträff i vår fina ICA Nära butik här i Aspudden samt även klarat att göra en inbakad fläta på mig själv för första gången, ever.

Lämnade också staden en sväng den här månaden för en utbildning, denna gång i Norrköping. Då passade jag på att hänga lite med fina Kattis också.

I övrigt har jag under feb-apr träffat min fina vänner en del och även fått nöjet att träffa en massa nya och nygamla barn. Förutom det har vi lagat mycket mat och druckit en hel del vin, jag har sprungit en gnutta mer än vanligt men jag har inte alls programmerat nått.

Som sagt, livet är inte händelselöst bara för att det inte kommer några bloggposter :)

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång