Om nån jävel undrar vad som hände i mars

Jag och Alex gick på Fotografiska och såg Imagine: Created Reality.  Otroligt fint fixade bilder.

Sen så var det väldigt mycket fokus på jobbet och då menar jag faktiskt inte bara att jobba utan att göra roliga saker tillsammans också. Enheten var på middag hos en kollega som gått i pension. Hon bodde i ett imponerande sutteränghus i Axelsberg med fantastisk utsikt över Mälaren och Bromma. Några andra från enheten provade sen på att dreja i Sundbyberg. Jag har tydligen någon slags naturbegåvning för detta. Var typ andra gången i mitt liv jag provade och det gick enligt instruktören mycket bra för mig. Kan visa er en bild på min skål när jag får hem den. Sen gjorde vi faktiskt något jobbrelaterat, vi höll en utbildning i Göteborg. Staden visade sig från sin absolut bästa sida och vi kunde sitta på en uteservering i solen på lunchen i bara t-shirt. Sist men inte minst så firade vi att ett partsgemensamt 2-årsprojekt gått i mål. Det gjorde vi med middag på The flying elk.

Mat, såklart att vi åt mat ute. Nämner lite kort de ställen som var nya.
Aloë, Astrids i Mälarhöjden, Ai Ramen, Indio Kitchen
Oroa er icke, dessa kommer att få en liten matbild eller två när bilderna kan läggas upp.

Jag och mamma var kulturella och såg Körper (balett) på operan. Jag testade även nya nya glasögon från Nividas. Dock har jag inte köpt några än.

Satt både stilla och såg sista Divergentfilmen - Allegiant, samt rörde på mig tillsammans med Maja P och Houdini i Humlegården. Vi gjorde också något så ohälsosamt som att dricka öl på gröna västerorts t-banestationer på långfredagen samt att jag vägde upp det hela lite med att jag tränade de sista passan med min PT, Christian.

Det som jag absolut inte får glömma är att vi tittade som tokar på lägenheter och köpte en i Hornstull. Sen hetsade vi för att få i ordning vår egen och nu är den också såld (det hände iofs i april, men det hörde liksom ihop). Vi flyttar i mitten av juni.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid