Hjerta

Min fina syster med familj har ju varit i Sverige. Och då får man möjlighet att hitta på en massa roliga saker, som man inte annars brukar hitta på.

Här är vi tillsammans med min systers kompis och hennes dotter på restaurang Hjerta ute på Skeppsholmen. Ni kanske känner igen att jag har nämnt Hjerta tidigare i bloggen. Det var 2014 när Marie och Gustaf gifte sig. De hade sin middag på restaurangen. Kort om deras fina dag kan du se i det här inlägget. Det var i alla fall inte superkallt, men skönt med filt ändå. Även fast några tog på sig filt bara när vi skulle ta bilden.

Mamma som alltid säger att hon nyligen har ätit tog en liten rätt. Som var typ strömming tror jag.

Jag åt pizza med potatis och löjrom.

Fina familjen Baro, med Em som tyvärr hade fått ögoninflammation. Vill dagen till ära även passa på att uppmärksamma att min finaste systerdotter, som bara inom några dagar flyttar till New York för att börja på Parsons, syller 18 år idag. Hipp hipp hurra för Em idag!

Otroligt fint ljus i kvällssolen.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång