Noveller


Jag har alltid tyckt om novellsamlingar. Noveller är lagom långa och man hinner liksom inte tröttna. Noveller funkar bra när man reser också. Typ på tbanan på väg till jobbet eller när man flyger. Köpte jättefina novellsamlingar i Singapore. Har inte läst alla, men ska göra det när andan faller på. Nyligen har jag lyssnat på Det andra målet av och med Jonas Karlsson (lyssnar på Storytel). Mycket bra novellsamling och ett plus att Jonas Karlsson är en bra uppläsare. Annars är min favoritnovellsamling Den första klunken öl och andra små njutningar av Philippe Delerm. Har någon gång tänkt att jag ska läsa lite noveller från den här listan som jag hittade på en blogg. Speciellt något av Lydia Davis.

Pic: Brigitte Tohm via Unsplash

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +