Random stuff okt/nov 2017

Hösten/vintern kom och M har haft myskläder på sig. Matchande mjukisbyxor och tröja, typ som en tvådelad onepice.

Jag har tagit en del selfies och varierat mina glasögon.

Vi har hängt lite på Bodegan och både ätit och druckit vin.

Mamma och jag har varit på operan. Nu senast såg vi Nixon in China.

Det har också varit "ungdoms-middag" hos mamma. 

Kollegorna kom över på middag och hade med sig superfina blommor.

Det snöade helvetiskt mycket så att vi hade drivor med snö utanför vårt vardagsrumsfönster. 

Har varit på Sandqvists utförsäljning på andra sidan gatan och köpt en ryggsäck och en annan typ axelremsväska/sidväska/portfölj.

Slutligen har jag fått en tidig julklapp av M. Det såg bättre ut än på bilden. Nividas FTW! Levereras i början av december. För 9 månader sen frågade jag Instagram om vilka bågar jag skulle välja (se post här). Tror att jag kan ha valt de första av de 3 som jag visade på bilden, fast det blev brunspräckliga. Jäklig sugen på nummer 3 också. Kanske ska unna mig ett par sådana också i vår :) Fördelen med prisvärda glasögon.

Comments

Popular posts from this blog

Soyokaze

Kom som en sång