Berlin - Dag 3

Ah dag 3, back om track. Brunch på Kollwitzplatz igen :)

Sedan följde en förmiddag i Kreuzberg, med besök på bland annat Oranienstraße och Bergman Straße. Det blev mkt 2nd hand shopping och fotograferande.

Colours

Checkpoint

Fika på Luzia café/bar. Det var ett väldigt fint ställe. Tyvärr fick man inte fota. Vilket jag inte visste förrän det kom en assur servitör och vrålade att man absolut inte fick fota. Stort minus för personalen i övrigt också, de var inte trevliga och inte effektiva. Men damn så fint det var där inne. Googla lite på bilder där ifrån så får ni se själva.

M fotade mest mig när jag fotade :)

Det fanns små fina detaljer här och där. Såsom den här lustiga spegeln.

Hoj på er!

På nått vänster blev det till slut lunch i Friedrichshain (efter letande i 3 statsdelar efter ett ställe där vi ville äta). Jag åt ångkokta tyska hemmagjorda pastakuddar. Lite udda, men gott. Efterlunchen gjorde vi Alexanderplatz med omnejd och middagen intogs på St. Oberholz. Spagetti och köttfärssås for the win! :)

Tada! Vi hitta de CCCP. Det hade flyttat till Rosenthaler Straße. Det firade vi med en Mojito Royal där inne, innanför den vadderade dörren som man var tvungen att klättra in genom.

Slutligen tog vi en spårvagn tillbaka till Friedrichshain, där vi mötte upp Tiny och Katta för en kväll på en uteservering med ljus i papperspåse.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid