2016 ett nytt spännande år


Jaha - Kära vänner, bekanta, okända och annat löst folk som av någon anledning kommit in på min blogg - Då var det ett helt nytt år igen. I år tänkte jag inte lova en massa saker utan mer konstatera att jag redan vet att året kommer att bjuda på en massa spännande saker som kommer att göra både mitt och andras liv både lite mer spännande och lite bättre. Sen kommer det självklart också att hända andra mindre roliga oplanerade saker, men det är en del av livet.

2016 är alltså året då...
...jag och M gifter oss
...min allra äldsta vän gifter sig
...vi far till Berlin för jag vet inte vilket år i rad
...väldigt många av våra vänner får sitt första eller andra barn
...vi äter oförsvarbart dyr och vacker mat bara för att det är gott
...jag försöker springa min första halvmara
...vi går på en massa kalas, för att fira allt från 1-åringar och uppåt
...jag, Alex och Kattis äntligen får ändan ur och åker till Köpenhamn
...vi firar att så många av våra vänner har hittat nya hem
...vi firar ännu en jul och nyår på varmare breddgrader
...min systerdotter flyttar hemifrån och börjar på college
...min kusin blir färdigutbildad entreprenör
...min andra kusin tar studenten
...vi blir glatt överraskade över att livet faktiskt fortfarande är ganska bra.

Välkommen 2016!

Pic from Unsplash taken by Greg Rakozy

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Kom som en sång