Kontaktuppgifter

Nu har jag äntligen fått ett permanent rum, och där med också en adress.

Youn Hee Pernling
International House (Room 213)
61-3, 3-ga Myeongnyun-dong
Jongno-gu, Seoul
South Korea 110-745

Skriv lite roliga brev till mig nu. Det är roligt med mail, men ännu roligare med fysik post.

Jag har även ett koreanskt mobilnummer 01086718891, Korea har landsummer +82 men ingen har lyckats komma fram till vad man egentligen ska använda för nummer för att komma fram. Jag måste skriva +146 innan för att komma hem till Sverige. Annars kan man, om man känner ett extremt behov av att höra av sig via SMS, fortfarande göra det på mitt vanliga svenska mobilnummer.

Comments

Lisa said…
Hej Yoní! Jag var ute på LiU idag och tänkte jättemycket på dig! Vi saknar dig redan och undrar om du får några linfröbullar i Sueol? Tur att vi kan följa dig via bloggen.
Kram från Lisa
J-O hälsar

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid