Lite reflektioner fran Seoul

Alla här är väldigt snälla och trevliga, nästan lite som japaner :)

Har fått fler nya vänner här i I-house:
- Sebastian från Tyskland
- Jenn från Uppsala
- Sarah från Österrike
- Mathieu från Bordeaux
- Klaus från Salzburg (om det nu stavas så)
- Clifton från Hawaii

Vi + Sofia och Michael har umgåtts non-stop nu i 2 dagar. Ikväll ska vi alla laga middag tillsammans. Spagetti med tomat och grönsakssås, väldigt exotiskt och icke-koreansk, vilket ska bli rätt gott.

Vi har bland annat varit på Dongdaemun Market där de hade en massa skit, ursäkta uttrycket, men det var det faktiskt. Har bl.a lagt upp en bild från ett av elektronikstånden. Precis Brevid denna marknad låg det jätte många billiga varuhus med kläder. De har öppet 24h om dygnet, så jag, Jenn och Sofia ska dit och nattshoppa nån natt. I samma område ligger ett av de största husen jag sett i hela mitt liv och det är fyllt med en massa olika tyger, helt galet. Bredvid detta tygvaruhus ligger för övrigt handikappaffärsgatan, som vi upptäckte av sen slump.

Har även noterat något roligt, på bensinmackarna så hänger slangarna ner från taket, finns en bild på det också.

Mathieu handlade en allt-i-ett måltid idag. Det var en korv på en pinne som var inbakad i pommes. Jag hade inte velat äta, men han sa att det var gott.

Som jag tidigare har nämnt är koreanerna inga höjdare på engenska. På en koreansk veckotidning kunde man läsa ”The 20 sexist stars”…väldigt underhållande.

Jag har slutligen också vägrat att dricka risjuice. Det var tydligen enligt dem som drack så gott. Det smakade ris, vatten och socker och hade små riskorn som flöt runt i sig :S

Ne, nu ska här lagas mat.

Kram på er alla!

Comments

Marcus Frödin said…
åh. det är jobbigt det här, med tidsskiftningar. jaja... jag kan ju alltid läsa din blogg :-)

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid