Var finns likheten mellan Skinka och Crabsticks
Folk snor saker som besatta ur kylskåpen och skåpen i köken. Idag när jag kom ner så hade nån snott en halv gurka ur min påse. När jag hade gjort min mat och satt och åt så gick en av “pyjamaserna” (de vietnamesiska och de kinesiska tjejerna går runt i pyjamas i huset hela tiden) fram till ett kylskåp och började rota i min påse och tog mina crabstick.

Haha…tagen på bar gärning! Jag blev skit arg och skällde ut henne. Till sitt försvar kom hon med världens lamaste förklaring; ”jag trodde påsen var min kompis, hon sa att hon hade en Core Mart påse (alla har Core Mart påsar, det är typ som ICA nära) och hon sa att jag fick ta gurka och skinka av henne”. Antingen var hon blind eller så var hon dum-i-huvudet, likheten mellan skinka och crabsticks är inte direkt slående.

Jag fick tillbaka mina grejer, men det värsta av allt är att hon inte ens bad om ursäkt.
Jåni är fortfarande upprörd!

Comments

mamma said…
Hej! jag förstår precis hur du kände, efter mina erfarenheter från franska IKEA.

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +