Writers Guild of America Strike

Just nu är det bara en massa plugg. Det är nästan bara plugg och finalexams kvar tills jag kommer hem nu (ok, och en liten tripp till Tokyo..mif). För att döva plugg-tristessen så gör jag, som så många andra, andra saker för att slippa plugga emellanåt. Bl.a så handlar jag julklappar, planerar att klippa mig inom en snar framtid, skriver lite här, stickar lite, tittar på lite serier (lr snarare jag försöker titta lite på serier...men det går inte).

Jag har inte orkat sätta mig in i 2007 Writers Guild of America Strike, så den som har tid och lust får gärna göra det och berätta för mig hur viktig den egentligen är. För tillfället ser jag den bara som en irriterande faktor. Den gör så att jag inte kan kolla på mina serier. (I-landsproblem)

I want the episodes to air!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid