I Seoul intet mkt nytt

2 av 5 final exams avklarade!

Idag har jag och två koreanska tjejer varit och ätit på den afrikanska restaurangen Happy Home i Itaewon. Västafrikansk mat är inte min grej riktigt. Det var nått som kallas för Fufu som man skulle skopa upp en förfärlig soppa med. Vi konstaterade att det var helt oätligt. Sen var det nån bönröra med 2 köttkluttar i, inte heller nån höjdare. Det enda som egentligen gick att äta var de stekta gröna bananerna, eller så kallade Fried plantains. Förutom att besöket var misserabelt, svindyrt och hemskt, så gav det iaf oss 2% av The History of English Literature betyget och de hade också jättefina stolar.

Btw…har jag även konstaterat att min litteraturlärare, som är från Kanada, är dum i hela huvudet, rund som en boll och allmänt arrogant. Det är ett under att han över huvud taget får undervisa på det här universitetet.

Annars så vill julstämningen inte alls infinna sig. Julafton om mindre än 2 veckor, Lucia om mindre än 2 dagar...hm. Här finns dock ingen julpyntning alls nästan, inte heller nån snö, ingen julmusik, inga tomtar, inga lussebullar eller pepparkakor, och inte heller någon glögg...inte ens julkalendern har lyckats komma fram med posten :(

Må det snöa riktigt mkt tills jag kommer hem (så mkt att Marcus måste klättra över jätte höga snövallar för att komma till uni).

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid