I love my (non existing) negotiation skills

Min koreanska mobil fungerar inte just nu.
Måste gå och jiddra lite med SKtelecom på måndag tror jag. Det kan ju vara så enkelt att jag inte har fyllt på den på 2 månader och då slutar numret att funka...men iaf, måste kolla upp vad det är som är fel.

Har även varit inne i LG mobil affären och tjafsat om en räkning för december som kom till mej. De i affären säger (nej, d i affären kan inte engelska. killen på huvudkontoret som tolkar genom telefonen som knappt heller kan engelska säger...) att jag måste betala en viss summa varje månad för en telefon som inte används. (Nu tänker ni säkert, men de tär ju som ett vanligt abonnemang. Men så är det inte. Här drar de avgiften som man ringer för direkt från ens konto eller så använder man nått som heter pre-pay, typ som ett kontantkort.) Det bör även noteras att det inte har kommit några räkningar för januari eller februari.
Det hela har iaf än så länge slutat lyckligt. Den 1 april ska jag gå till affären igen och då kan de kanselerar hela kontraktet som jag har med LG. (Detta skulle inte kunna vara möjligt förräns i december sa de först, men jag såg asupprörd ut och pratade jätte fort på engelska. Så jag tror att jag fick en specialdeal bara för att jag skulle sluta tjata och lämna butiken.) Jag försökte även betala den räkningen som jag fått, men då satte han i affären ett stort kryss över och sa "NO, no need".

Alla sätt är bra förutom de dåliga!!!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid