Nytt rum & Kurser

Hej!
Jag har flyttat och bor nu med Jenn i rum 415. Därför blir min adress nu följande:

Youn Hee Pernling
International House (Room 415)
61-3, 3-ga Myeongnyun-dong
Jongno-gu, Seoul
South Korea 110-745

Tänkte även tala om att jag lyckats registrera mig på 6 kurser. Efter i morron måste jag bestämma vilken som ska borta. Antingen Understanding Korean Politics eller Theory of Cont. Art. Om Art kurser är för svår (graduate nivå) så kommer jag att ta bort den, annars blir det Koreanska Politikkursen som ryker.

Dessa 6 kurser är jag registrerad på:
- Theory of Modern Design
- Digital Design Studio
- Theory of Contemporary Art
- Anglo-American Law
- Introduction to US Law and Legal System
- Understanding Korean Politics

Jag saknar Sverige och alla där hemma. Har nu varit här en vecka, men det känns ungerfär som 7 veckor (minst).

Hejdå!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid