S02E01 - The morning screw up

Dagen börjad kaotiskt, och jag har bara mig själv att skylla. I morgonhasten när jag bytte block och rafsa med mig diverse papper, så råkade det viktigaste pappret bli kvar i rummet. Aj aj aj säger jag bara. Jag viste att min första lektion skulle vara i hus 62, huset längst upp på campus. Jag var ute i god tid så jag kom fram till huset vid 8:40. Då inser jag att jag inte vet vilket klassrum det är i, för det pappret (schemat har inte kommit med). Kändes inte aktuellt att leta bland klassrummen i detta 7-vångingshus. Jag sprang genom hela campus ner till the Anniversary building, där International office ligger. Detta tog kanske 5 minuter. Nu e klockan alltså 8:45. Jag startade upp alla datorer, eftersom ingen funkar särskilt bra så måste man göra så ifall om nån hänger sig. Klockan 8:55 lyckas jag äntligen komma ut på Internet så att jag kunde kolla mitt schema. Sen var det bara att springa tillbaka, uppför hela campus. 9:00 stod jag på våning 7 i hus 61 (ingången är i detta hus), men jag hittad ingen överpassage till hus 62. Jag tror att jag frågade ca 10 personer innan nån viste hur man kom över till det andra huset (våning 8 och 5 har tydligen gångar till andra huset). Sen så var klassen inte i det klassrummet som var utskrivet, så jag var tvungen att fråga i alla klassrum om det var där min klass var.
I klassrum 705 var det! I det klassrummet ska jag läsa Theory of modern design varje måndag. Professorn är jätte gullig och pratar utmärkt engelska, hon har undervisat i England och antagligen utbildat sig där också. Ämnet i sig verkar väldigt intressant. De andra 20 eleverna är koreaner och ingen kan engelska alls typ. 3 av dem klarade av att presentera sig på engelska (vilket var för att professorn skulle kontrollera nivån på engelska). Nästa uppgift är en 30 minuter lång presentation. Jag kan bara önska koreanerna lycka till :)

Har fixat min mobil nu. Så nu går det bra att ringa på det koreanska numret.
Har även skickat in mitt papper till CSN, universitetet betalde för specialpost…typ REK eller motsvarande. Hoppas på pengar snart.

Jag har köpt jordgubbar till lunch. Så nu ska jag sätta i mig hela asken :P
Over and Out!

PS. Snodde bilden från Keytars & Violins den var så himla fin tyckte jag

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid