Inte den bästa dagen för sthlms kollektivtrafik

Det är en fantastisk dag ute -20C och strålande solsken. Var nyss i affären och handlade frukost, måste nog ut igen snart och insupa solen. Ska nog också gå runt och gotta mig lite i den misär som råder i sthlm just nu. Ingen har väl missat är det är kaos på röda och gröna linjen i t-banan. Eftersom vi bor på rött så tänkte jag bara nämna att det inte går några tåg alls mellan Norsborg och Liljeholmen. Det innebar att M fick gå till Liljeholmen idag. Det kunde ha varit värre, men det är illa nog. Kul att det finns ordentligt tilltaget med ersättningsbussar NOT. När tom bussarna som går ut från Örnsberg är så fulla att det inte ens går att stig på, då kan ni tänka er hur det är in mot stan. Bästa av allt är att SL inte ens i klartext har kommit med nån vettig anledning. Hade man sagt mer än att man uppmanade folk att stanna hemma, så tror jag att folk hade varit om möjligt något mindre irriterade.

Är man i sthlm och inte ska någon annan stans kan man alltid glädja sig åt det lilla SL är dåliga - men SJ är ännu sämre.

It is a totally chaotic day in Stockholm for all then people that are dependent on the metro. A lot of stations are closed and the extra replacement busses that exists are just about to burst.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid