Kännedom om nya restauranger


I Solna finns det tydligen en Korean/Japan. Jag är aldrig i Solna, men det är iaf kul att det kommer mer korre-inspirerat. Mer bulgogi åt folket! :)

Har även hittat en för mig ny sushi inne på Hantverkargatan, ett stenkast från Roppongi. Restaurangen går under det något udda namnet Sushi Sashimi och är en systerrestaurang till fina Art Sushi som ligger i Alvik. Tidigare drevs Art Sushi av en japan, nu har jag fått höra att det är en man från Bangladesh. Angående Sushi Sashimi så var personalen väldigt vänlig, lokalen helt ok, priset fantastiskt och sushin helt klart ätbar. Jag kommer alla gånger gå till Sushi Sashimi framför Roppongi om jag ska äta sushi. Mycket på grund utav priset. Då kvalitén på Roppongis sushi väger inte upp för ockerpriserna.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid