Dagen i veckan som ingen gillar

Tisdagar är generellt sett en riktigt skitdag. Den fyller liksom inget syfte, utan är en transportsträcka från måndag till onsdag. Förra tisdagen var i och för sig en väldigt spontan och trevlig tisdag.
 
 
Här försöker jag visa att jag har på mig mina vandringskängor...det gick väl sådär. Måste gå in dem tills vi ska till fjällen. Annars blir det aj aj ont ont i fötterna.
 
 
På lunchen skulle vi gå till Grace tea house för att äta dumplings. Tyvärr var det semesterstängt. Men vi traskade vidare och jag fick den här fina salladen med aubergin- och fetaoströra.
 
 
Vi hade nämligen gått till Bagdad CaféMedlehavsmuseet. Första gången jag var där. Tror att det kan vara mysigt på hösten och så verkar de ha god mat. nu var det som vid medelhavet ingefär. Varmt som i en säck, trots att fönstrena stod öppna.
 
 
På vägen tillbaka till jobbet gick vi förbi Frozen Yoghurt Factory för att svalka oss. Typiskt bra idé!
 
 
Tränade efter jobbet och sen fick det bli en smoothie till middag. Men är ju liksom inte så hungrig när det är så varmt. Jag har i alla fall snöat in på Kiss on Lips från Squeezed up. Typ för att det är en av de få som jag tål, men framförallt för att den är så himla god.
 
 
Sen blev det liksom superspontan AW med Maria som fyllde år. Som ni ser är det världens bästa bild som jag fick till. En suddig Maria och Eken bjuder på fantastik bakgrundsmiljö. Alltså mycket trevlig som spontan kväll. Maria borde fylla år oftare.
 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång