Torsdag och nedräkningen mot semester fortsätter

Soligt och fint precis som typ stora delar av sommaren.


Jag och Karin åt lunch i Humlegården. Karin hade bara 2 dagar kvar till semester. Typiskt bra!Efter jobbet mötte jag upp min syster och hennes man för att åka och hälsa på pappa. Vi var mest ute och promenarade.Sen tog vi oss, trots tunnebanekaoset, till Solstugan för att äta middag och möta upp Em, min mamma, min kusin och hans tjej och hennes föräldrar. Man betalar inte hutlösa priser för matens kvalitet, man betalar för att det är ett soligt och lagomtrevlig ställe.


När vi gick hem valde jag att gå till Hornstull. Västerbron är fin att gå över när det är skönt temperatur och man inte fryser när det blåser lite.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid