Bonne femme Aspudden

Det har öppnat ett nytt bageri i Aspudden, i gamla videobutiken. #winning ! Bonne Femme heter det (hittar dock ingen hemsida). Du kanske känner igen namnet? De har redan 3 andra butiker i Bromma, vid Vanadisplan och vid Hammarbyhöjden. Vid Hammarbyhöjden har de också sitt egna bageri där de bakar förträffligt stenungsbakat bröd, som sen körs ut till de andra butikerna.

En annan sak som jag bara måste nämna är att de har post i butik. Tackar och bockar! Sen posten la ned på Coop Örnsberg så har man varit tvungen att gå till Midsommarkransen eller Axelsberg för att hämta sina paket. Det är typiskt lite för långt bort för den late. 

Ok, åter till brödet. Brödet är jättegott. Kanske inte ugnsvarmt längre men betydligt bättre än brödet på ICA. Butiken har plats inne så att man kan sitta och äta frukost om man vill. Ost- och skinkmacka med dryck tog vi. Såg också att det fanns yoghurt med müsli samt juice. Frukostmackorna kommer på nått av de 4 bröden som de har i frallform. Vilka var typ; surdeg valnötter, rågsurdeg, rågsurdeg med valnötter samt levain. En frukostmacka kostar 29 pix. Bäst av allt är att de öppnar klockan 7 på vardagar, så min morgonmacka är räddad. Efter jobbflytten har det inte varit bra på den fronten. Vi har också sett att de serverar lite matigare mackor efter frukosttid, dessa för 59 kr. 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

Fall tradition - Apple picking