Dag 2 - Almedalen

Dag nummer 2 i Almedalen började med seminarium av Kairos future. Svenskarna, samtiden och framtiden – vad får dagens värderingsskiften för konsekvenser mot 2030? Väldigt intressant sem. Tyvärr kom vi för sent så vi missade mackorna #fail !

Vi fick köpa macka istället och sen fick vi smoothie hos TCO, så vi åt frukost medan vi tittade på Debatt-SM (ordnat av Reformklubben) om jobben. Så himla roligt. Alla fick mentometerknappar och fick sen rösta på vem som var retoriskt bäst. Vi stannade även på Debatt-SM om pension, vilket inte alls var lika bra tyvärr. Däremot fick man en wrap, så vi fick i oss lite lunch också. 


Sen tog i en paus i solen och åt glass innan vi besökte Försäkringskassans seminarium om Jämställt föräldraskap och hur det påverkar sjukskrivningar hos män och kvinnor. Intressant och bra input till den rapport som jag skriver på på jobbet.

En snabb tur hemåt och sen var man redo för att lyssna på Anna-Karin Hatt, som i höst blir ny VD på Almega. Hon verkade väldigt vettig. Sen lyssnade jag och Linnea på slutet av talet, som verkligen var oinspirerande. 


Efter talet gick jag till GGM's mingel hos Hejdigital, sån himla bra grej och trevliga människor.

Tyvärr efter en ganska kort stund var det dags att lämna GGM och gå till TEDx Almedalen. 6 inspirerande talare fanns på plats och förgyllde den ganska svala sommarkvällen.. 


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång