Fredagen

På fredagen efter jobbet hade vi bestämt oss för att vi ville prova Baro bao. Så det gjorde vi helt enkelt. Vi satt ute, det är ju sommar :)

Kycklingbao, nån typ av laxrätt, fläskbao, vegetarisk bao med fänkål. Laxen var tyvärr inte god. Den stora vinnaren var kycklingbaoen, det kan jag varmt rekommendera. Den vegetariska var helt ok. Tyvärr var fläskbaoen lite för salt och köttet smakade ungefär som rimmat fläsklägg. Men summa kardemumma - vi kommer nog gå hit igen och äta kycklingbao. 


Sen gick vi till Trädgården och mötte upp Stefan och Malin och deras vänner. Rätt skön kväll på trädgården, man behövde knappt jacka. Vi hängde lite på baksidan och åt en banh mi framåt 12-snåret. Det är så trevligt att Bun Bun trucken har ett stånd där. Min favorit banh mi är den vegetariska med tofu och sen lägger man till icke-vegetarisk pastej. 


Sen satt vi och tittade lite på fotoautomaten och suktade efter att gå in och fota lite, men vi höll oss. Vi bestämde att vi skulle köpa en ny kamera istället :)

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång