Sommarpratare 2015 - Kenneth Macartney

Finns supermånga sommarpratare i sommar som verkar intressanta. Men det gå ack så trögt för mig att lyssna. Kanske för att pendlingen till jobbet är för kort och att jag har skrivit mycket i sommar på jobbet och då är det lite jobbigt att lyssna på någon som pratar, för då kan jag inte koncentrera mig på varken det ena eller det andra.

Har bara hört ett och ett halv sommarprat än så länge. Men det räknas knappt för jag har typ inte hört vad den sista sommarprataren har sagt, måste lyssna om. Därför tänker jag inte skriva något om hans sommarprat än, för jag vet bara att han har en röst som är behaglig att lyssna på.

Kenneth Macartney
Han är Kanadas ambassadör i Sverige men pratar svenska. Det är för att han var i Dalarna som utbytesstudent när han var tonåring. Han berättar genom hela sommarpratet om hur han cyklade till OS och parallellt med den historian väver han in andra reflektioner från livet. Det handlar om Sverige, det handlar om Kanada, det handlar om likheter och olikheter mellan länderna, det handlar också om helt andra saker som han har upplevt genom sitt liv. Helt klart ett program värt att lyssna på!


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid