Torsdag i äpplet

Sista frullen i New York. När vi var färdigpackade och hade checkat ut så begav vi oss till Epistrophy Cafe för att äta frukost. De har schysst inredning och uteservering.

M drack kaffe och jag drack iste.

M åt scrambled eggs.

Jag åt en sallad med ägg och blåmögelost.

Sen delade vi på en alldeles lagom stor och söt pannkaka.

Efter maten skulle vi klara av alla måsten, som vi skulle hinna innan vi for hem. Såsom en snabbis till Muji för att köpa en sån där smart resehållare för pass, biljett mm. Vi tittade på Little Italy och fortsatte sen upp till Nolita. Här tittade på bl a på Elizabeth Street Garden.

M passade på att handla glass på A.B. Biagi.

Jordgubbsglass som var to die for! 

Såhär fint är det i Nolita. Det här var strax innan vi kom fram till Wolverine Company Store där M handlade grymt snygga skor och där de hade den bekvämaste soffan ever. Sen fortsatte vi upp i NoHo tills vi kom ända upp till NYU Bookstore där vi läste på alla böcker och köpte med oss en hel del också.

Innan vi var tvungna att snabbt stega tillbaka till hotellet genom East Village så åt vi en lättare lunch på Pret a Manger. Bästa stället för sånt!

Tack fina New York för den här gången och stort tack till fina M för en fantastisk födelsedagspresent! Vi kommer tillbaka snart, det ska inte dröja 4,5 år den här gången.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid