Adam/Albin

Här följer bilder från besöket hos Adam/Albin i maj. 

Det började med en massa smårätter. Den första, som inte finns med på bild intog man på väg till sitt bord när man gick förbi köket.
Sen skulle man välja rätter. Fanns hela tiden 3 val, så vi tog en var så att vi skulle få möjligheten att prova så mycket som möjligt. Val 1 blev en kötträtt och en fiskrätt. Man fick ingen meny med sig när man gick (tror jag, den kan också ha råkat försvinna), så jag vet inte exakt vad det var vi åt, eftersom minnet tryter.Val 2 blev skaldjur och bräss (M ääälskar bräss)


Val 3, blev kammusslor och kött


När vi kom till val 4 var det desserter, tog vi en med jordgubbar och grädde och en med äpple och maräng. Jag la beslag på jordgubbsrätten, eftersom jag tyckte att den andra var för söt.Till sist fick man till kaffet en liten petit chou (?) med choklad och riven muskot över.

Mina favoriträtter var i alla fall kötträtten i val 1 och kammusselrätten i val 3. Tråkigt att de tog bort ramen. Men jätteroligt att de öppnat detta istället. På andra sidan gatan ligger en annan höjdare, nämligen Duck & crab. Även det stället värt ett besök.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +