Möhippa delux

Mitt i flyttkaoset hände det. Det plingade på dörren 8:30 och där stod alla fina vänner med masker av M framför ansiktet och guldkonfettismällarna ekade i trapphuset för att sedan följas upp av The final count down. Vi åt finfrukost med bubbel och gav oss sedan iväg i taxi till Östermalms IP. Där skulle vi köra Nordic Military Training i spöregnet. Var sjukt roligt! Efter träning, dusch och kostpåfyllning från Panini gick vi in mot stan. Stannade och tog en shot nån stans på ett ställe på Kungsgatan. För sånt gör man ju vanligen mitt på dagen en lördag. Promenaden slutade i ett källarrum innanför ett garage. Källarrummet tillhörde Johannas bror (han säljer vintage möbler och använder rummet till förvaring av möbler och fotostudio - spana in fina grejer hos Studio designboard). Här fanns det godis och bubbel och fotoutrustning. Nu visade det sig varför alla hade släpat med sig så himla mycket saker under dagen. Vi skulle fota till en kalender. Det var såklart jag som skulle vara med på alla bilder, utklädd i ett tema som passade månaden. Som tur är behövde jag inte vara själv på alla bilder. Vill bra nämna att jag bl a fick ha på mig Pernilla Wibergs Sverige-fartdräkt på en bild och på en annan hade jag en egenhändigt sydd julgrans cape. Det var helt klart all in på rekvesitan. Vi pausade lite i fotograferandet och jag fick svara på vad jag trodde att M hade svarat på frågor och sen fick vi se film på vad han svarade. Jag hade typ alla fel, men det var roligt ändå och M hade svarat så himla fint. Och det tyckte alla andra också. När vi var klara met fotograferande var det dags att bege sig med gröna linjen mot Hagsätra. Men vi kom bara till Enskede. Där hade Lisa öppnat upp sitt fina hem för oss alla. Sanna och Stina fixade en kanonbra Vinprovning och jag hade alla fel. Men två av vinerna var väldigt goda och det är det som räknas. Sen åt vi kanongod middag från Tabbouli  och som krona på verket Lisas fantastiska efterrätt. Hon är grym på efterrätter och på att baka grejer. Sen var det fixat så att vi skulle kunna gå till Trädgården (och det tackar vi den som slet häcken av sig för att det skulle gå), men tyvärr orkade jag inte det + att det spöregnade. Det var mycket bättre att sitta inne i ett trevligt vardagsrum och drick vin och snacka skit.
Stor cred till Alex som styrde upp hela hippan och till alla andra som var med och bidrog till att dagen blev perfekt! #queenyoni

Bilden är från Johanna. Den är fixad på nått sätt, så det är världens fetaste ram och lite svajig kvalitét, men det kan man leva med.


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång