Random bilder från mars

Mat på Icha Icha som jag tycker är både en smidig resturang och har god mat. Min favvo ris, kyckling och ingefärssåsen. Finns typ alltid plats.

Fint photoshoppat foto på Fotografiska, från när jag och Alex var där. Utställningen var Imagine: Created Reality av Erik Johansson.

Vi var några på jobbet som åkte och drejade. Det var roligt och jag hade tydligen en naturlig talang för detta enligt den mycket opedagogiska smått galna instruktörskan. Vi har ännu inte fått våra alster, då hon glömmer bort att bränna dem. (Här nämner jag medvetet inte namnet på stället, för jag vill inte rekommendera det till någon.)
Jag testade nya glasögon från Nividas. Sen hade jag inte råd att köpa några, trots att det är mkt billigt där för att vara glasögon. Men ska försöka prioritera det i höst eller i vår. Förutom att bågarna var fina så kan detta ha varit några av de sämsta bilderna på mig någonsin. Mer sliten människa får man ju leta efter med ljus och lyckta.

M under ett lunchstopp på Beijing8 en söndag när vi rusade runt på en massa lägenhetsvisningar på söder.

När jag och Malin var i Göteborg och höll utbildning så blev det liksom jättesoligt och varmt och man kunde sitta i t-shirt på en solig och vindstilla uteservering trots att det var vår och inte sommar.

Supergod skagenröra med löjrom som M bjöd på hemma.

En annan genialisk rätt från M. Mkt gott!

Ramen på Ai Ramen, när vi var där med Tin, hennes kompis Katta och Kattas kille. Helt ok ramen. Men gillar nog Ramen Ki-mama fortfarande lite bättre. Har inte provat de andra ramenställena som poppat upp och inte heller BLYs söndagsramen. Men förr eller senare ska jag väl hinna det också.

Comments

Popular posts from this blog

Soyokaze

Kom som en sång