Paris - Fredag

Hela resan började med att jag flög in och kom till världens (nej, men i alla fall ett av Paris) vräkigaste hotell. Le Royal Monceau eller Raffles Paris. Det var sjukt och lite osmakligt. Men fascinerande. M var och jobbade så jag skulle roa mig själv en del av dagen.

Började med lunch, då jag var hel utsvulten och klockan redan en bit in på eftermiddagen. Beställde en annan sallad och fick en cobb salad med lax. Lyxade till det med ett glas rosé. Det var även supervarmt så jag beställde en bubbelvatten också. Hade glömt av hur småotrevliga och icke serviceinriktade servitörerna kan vara i Paris. Fick i alla fall beställa vattnet 3 gånger av samma man innan det till slut kom. Sen åt jag, svettades och tittade på alla människor. Det är verkligen roligt att titta på folk. Läste även lite i min bok också. Sen gick jag ner till Champs-Élysées och tittade lite i butikerna. Gick in en sväng på H&M för att försöka hitta lite svalare kläder. Hade typ inga sommarkläder med mig, då dessa låg nerpackade i nån låda i flyttkaoset hemma. Hittade ett par svalare skor och nån tunika.

Sen hux flux hörde M av sig och sa att han var klar på jobbet.
Vi möttes upp i parken vid slutet av Champs-Élysées och jag satte på mig mina nya skor. Sen promenerade vi ner mot Seine och gick längs den ett tag. Fick superskav av mina nya skor (samt även av de sam jag haft på mig innan) så vi var tvungna att ta en taxi till hotellet. Typiskt klent av mig.

Hej från hotellet! Alltså kolla hur mkt kläder jag har på mig. Det är ofattbart.

Som sagt, det var ett speciellt hotell. Träskulpturer på ett våningsplan vid trappan.

Sjukt många kristallkronor i taket i trappan på väg ner mot entrén.

Nån annan installation på entréplan.  Man kan säga mycket om hotellet, men det var inte ett litet boutique design hotel. Haha, det var ett boutique luxury hotel.

Dock lovordade M baren och dess uteservering, så vi var tvungna att besöka den.

Testa deras drinkar, som var mycket goda! Observera att den lilla drinken med rosen är Ms :)

Sen körde vi middag på vår favorit pizzeria, som har en gömd drinkbar (Moonshiner) innanför kylrummet.

Pizzerian heter Da Vito för den intresserade och ligger strax öster om Marais mot 11 arr.

Körde ett stopp på uteservering i Marais innan det var dags att röra sig hemåt mot hotellet. 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång