Köp och sälj, trevlig helg

Nu när vi har köpt och sålt färdigt och flyttat in och beställt nya möbler (som inte kommer förrän i slutet av augusti om vi har tur) så kan vi titta lite på hur vi hemstylade inför visningen och fotograferingen. Som tur var kom det en proffsig fotograf som hasade runt med knäskydd och hela kittet. Men ni får hålla till godo med mina sneda mobilbilder.

Bokhyllan 5 kartonger böcker senare. Den ser ganska trevlig ut, men ack så opersonlig.

Nästan alla saker och böcker på underhyllorna borta. Mina datorer och sladdarna som ses till vänster togs naturligtvis bort sen.

Sängen med nya kuddar. Överkastet hade vi sedan tidigare, dock använder vi nästan aldrig det. Liksom orka varje vardagsmorgon. Tavlan ska givetvis upp över sängen även i nya lägenheten.

Balkongen fick nya blommor, som vi inte ser på bilden och lite allmän kärlek till att få den tråkiga balkongmöbeln att se lite roligare ut.

Mitt upp i allt i hopa köpte vi den här pärlan!

Gamla matbordet med äpplen på. Både matbordet och lampan till vänster fick inte följa med till nya lägenheten. Lampan mest för att den gick sönder när jag skulle montera ner den, men också lite för att M hatar rislampor.

Soffan blev av med schäslongen och fina tulpaner inhandlades. Soffan fick pga att den var paj, och soffbenet inte så samarbetsvilligt, inte heller följa med till nya lägenheten.

Allt skulle stylas in i minsta detalj.

Ironiskt nog fick vi ett kort i vår brevlåda från vår mäklare som informerade oss om att vår lägenhet var till salu i vårt område.

Nu bor där en ny glad ägare och vi hoppas att hon kommer att trivas lika bra som oss. I sinom tid, när vi har möbler och har kommit i ordning lite mer så ska jag ta lite bilder här hemma och visa er nya lägenheten. Men det blir tidigast under senhösten eller tidig vinter.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid