Aloë

Här kommer lite bilder från Aloë besöket, som ägde rum för rätt länge sen. Ni får ha överseende med att det blir lite gamla grejer, måste försöka komma ikapp lite. Aloë ligger i alla fall mitt i ett villa område i bakre delen av en gammal Konsumlada. I främre delen har den ena kockens mamma sin inredningsbutik. Villaområdet ligger någon stans mellan Långbro och Älvsjö, inte expert på området men ungefär där någon stans. Detta var för övrigt en present till M och han visste inte vart vi skulle. Vi åt enligt menyn som vi fick med oss hem Meny NO:7. Och den bestod av följande rätter.

Brödservering som var en kikärtspannkaka om jag inte missminner mig. Jag tyckte att den var alldeles strålande. M saknade bröd lite. Sen kom det in lite blandade hors d'oeuvres.Ostron, Jalapeño, Gurka, "Borsjtj" var första rätten

Bästa sällskapet!

Coquille-Saint Jacques, Daikon, Shiso & Korianderbuljong

Mysig resturang och lokal

Kristallkaviar, Potatis, Marcona, Lökvelouté

Skreitorsk, Champinjon, Alger & Citronconfit

Palate cleanser

Blodduva, Verjus, Kanel, Pistage, Kakao

Lamm, Meyercitron, Buffelyoghurt, Provencalska Örter

Olivolja, Yoghurt, Passionsfrukt, Malt och Choklad

Sen flyttade vi till soffan och drack kaffe/te och avec/dessertvin. Vi fick också in nån slags bakelse i sås. Jag skulle säga typ rum baba eller nått liknande, men det är fel. Det heter nått annat. Kan uppdatera sen när M har talat om för mig vad det heter :) På bilden ser vi även en av de snygga knivarna som nästan alltid dyker upp på lite finare restauranger som vi besöker och de är SÅ fina. Har precis hittat dem här, men kan säga direkt att det inte är något som vi har råd att investera i just nu.


Supertrevlig restaurang med god mat och härlig personal. Kan inte annat än att varmt rekommendera.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång